torsdag 29 april 2010

VÅGA HOPPA!


onsdag 28 april 2010

FÄRGEN I KONSTEN






















Har varit på studieresa (med mina studenter på Art College)till Louisiana och såg utställningen Färgen i konsten. Alltid lika inspirerande att besöka utställningar även om inte just koloristerna tillhör mina favoriter. De fina färgcirklarna är gjorda av fantastiska Olafur Eliasson.
Sen fanns det ett rum som var som ett stort kalejdoskop - Gleaming Lights of the Souls: Yayoi Kusama Art instalation, hon med prickarna ni vet?!






lördag 24 april 2010

FOOD.....




Jag gillar mat, både att äta, laga & att titta på bilder. Tidningen Gourmet är en väldigt snyggt matmagasin med massor av inspiration och roliga bilder.


tisdag 20 april 2010

INSPIRATION!







Hittade en väldigt inspirerande sida buuv från nederländerna. Massor av spännande länkar med verk så som "crossing of species" av Bob de Graaf med sin skruvfjäril.



torsdag 15 april 2010

JAG VILL OCKSÅ VARA I MILANO!




Min S möter våren i Milano på möbelmässan och jag är så avundsjuk, men inte på flygkaoset orsakat av vulkanutbrottet på Island.S skulle ha kommit hem idag, men sitter fast tills på lördag.
Trots att jag är hemma så har jag hittat lite olika godbitar från mässan, eller vad sägs om Piet Hein Eek´s armaturer eller denna färgglada matta från Piodao Group.
Ash längst ner av fd. klasskompis Johannes Tjernberg och Rasmus Malbert är en av flera fantastiska produkter från denna duo.



måndag 12 april 2010

NICE JEWELRY ON ETSY








Blir alltid inspirerad av smycken med en berättelse så som Dada´s Dimonds som jag har skrivit om förut. Dessa fina/roliga smycken finner du på etsy.