onsdag 26 november 2008

NYHETER FRÅN TALANGFULLA VÄNNER



Den översta bilden är Staffan Holms mjölkpall & den nedre bilden är Little Red Stugas sittpuff Kebnekaise. LRS är en designduo bestående av Ulrika E Engberg & Kasper Medin.

tisdag 18 november 2008

NUTRE ARAYAVANISH


Bangkok födda smyckedesignern Nutre Arayavanish gör jätte spännande och annorlunda smyckesprojekt, så som All year rings som visas ovan, postable & envelope. Kolla in sidan som tyvärr har lite låg bildkvalité.

HIROMATSU FURNITURE


Fin sida & fina möbler på Hiromatsu

tisdag 11 november 2008

LJUS I HÖSTMÖRKRET











Fina ljusstakar till advent. Den första är Peter Anderssons The great escape för Svenskt Tenn.
Elljusstaken Joy finns på DHS designad av Josefin Hagberg.
Ljusstake i munblåst glas & trä av Marie Olofsson för Sagaform, den vita av porslin som passar alla typer av ljus av Martin Baas påminner lite om den sista av Anna Kraitz.





tisdag 4 november 2008

HEM & VILLA MÄSSAN




I helgen visade jag mina examensprodukter på Hem & Villa mässan i Göteborg. Fick väldigt bra respons och det visade sig att 50+ damer gillar min ljusstake Change Tracks.


ROTHSCHILD & BICKERS

Rothschild & Bickers presenterade ett antal nya produkter på mässan 100% Design i London. De kombinerar traditionella tekniker med nyskapande och innovative design. Alla deras produkter tillverkas i London Glassworks och i all tillverkning används friblåst glas för att uppnå bästa kvalitet. Företagets workshop är en av de sista i Storbritannien.